.
   
   
. . .
 

Luottamuksen arvoinen keskustelukumppani toiminnan kehittämistä koskeviin kysymyksiin

Johtajan on selvitettävä ensin itselleen, mitä hän haluaa ja odottaa organisaatiolta ja henkilöstöltään. Kehitysajatukset on kyettävä viestimään ymmärrettävästi johtoryhmässä. Sitten kehitysajatukset on viestittävä selkeästi eri sidosryhmille – asiakkaille, yhteistyökumppaneille, henkilöstölle ja hallitukselle.

Päätöksen tai ajatuksen oikeellisuuden varmistamiseksi johtaja tarvitsee riittävän avarakatseisen ja riippumattoman katsontakannan omaavan keskustelukumppanin. Kumppanin roolina on tarkastella käsiteltävänä olevaa asiaa monipuolisesti – tuoda esiin seikkoja, jotka vaikuttavat kehitysidean kestävyyteen tai jatkojalostavat sitä.

Ajatusten kirkastaminen tarkoittaa yleensä tahtotilan lisääntymistä sekä asian helpompaa jalkautettavuutta. Kirkas ajatus on helppo ’myydä’ toimeenpanon edellyttämille osapuolille, koska kaikille on selvää mitä konkreettisesti halutaan saada aikaiseksi.

Paras lopputulos osaamistemme yhdistelmällä

Ammattilaistemme vahvuusalueita ovat strategisten haasteiden ratkaiseminen, prosessien ja toimintamallien kehittäminen, uusien palvelukonseptien rakentaminen ja liiketoimintalähtöinen tietotekniikan hyödyntäminen.

Johdolla on syvällistä näkemystä yrityksen haasteesta - meillä taas laaja-alaista ja käytännönläheistä osaamista yritystoiminnan yleisistä haasteista. Keskustelu ammattilaisemme kanssa täydentää ja varmentaa johdon omia ajatuksia, koska osaamme kysyä oikeat kysymykset ja jäsennellä kehitysidean viestittävään muotoon.

Tarjoamme mahdollisuutta hyödyntää sadoissa kehitysprojekteissa kartutettua kokemustamme yrityksenne haasteiden ratkaisemiseen.

Haastavien kehitysideoiden analysointi ja toiminnallistaminen vaatii monialaista osaamista ja kokemusta toteutuksen yleisimmistä haasteista. Osaamisalueidemme kautta pystymme toimimaan neuvonantajana monissa asioissa.

Kokeneet asiantuntijat ovat haluttuja johdon ajatusten sparraajia. Ota yhteyttä
Hyvä keskustelukumppani priorisoi, jäsentelee ja kirkastaa ajatuksia.
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .