.
   
   
. . .
 

Muuta ideat euroiksi

Sekä toimintansa jo vakiinnuttaneet että vasta suunnitteluvaiheessa olevat yritykset kohtaavat jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön, jossa asiakkaiden palvelutarpeet, kilpailijoiden palveluvalikoimat ja palveluiden toteutuksessa hyödynnettävät toimintamallit ja teknologiat uudistuvat. Markkinoiden muutokset tarjoavat uusia ansaintamahdollisuuksia sekä innovatiiviselle palveluiden ja tuotteiden lanseeraajalle kuten myös täysin uudelta pohjalta ponnistaville ”start up” -yrityksille tai -liiketoiminnoille.

Tulevan menestyksen varmistamisessa oleellista on mahdollisuuksien havaitseminen ja kyvykkyys viedä hyvät ideat hallitusti maaliin asti. Wedo auttaa asiakkaitaan uusien liiketoimintojen ja palveluiden kehittämisessä tarvittaessa koko ”start up” -palvelun tai -liiketoiminnan elinkaaren ajan – ideasta tuotantoon asti. Autamme myös ”start up” -yrityksiä jalostamaan yritysidean tulevaisuuden menestystarinaksi.Uuden liiketoiminnan kehittämisessä kohdataan tyypillisesti monia haasteita: miten synnytämme järkeviä ideoita, miten arvioimme ja valitsemme toteutuskelpoiset ideat, miten rahoitamme toteutuksen ja miten saamme idean realisoitumaan kestäväksi ansaintamalliksi sekä kassaan kiliseväksi rahaksi.

Asiakkaamme ovat kaivanneet apua seuraavankaltaisissa tilanteissa:
  • Idean toteutettavuuden selvittäminen
  • Idean edistäminen vaatii ammattimaista projektinjohtoa
  • Idea vaatii sparrailua ja jatkojalostusta
  • Idean kaupallistamiseen liittyvät haasteet
  • Omat voimat eivät riitä idean toteuttamiseen – tarvitsemme raakaa työvoimaa asian edistämiseen
  • Yrityksen kehitystoimintamalli kaipaa perusremonttia

Tuoreita näkemyksiä ja toteutuskykyä

Ammattilaisillamme on kokemusta useilta toimialoilta ja erilaisista liiketoimintamalleista. Autamme yritystänne katsomaan kilpailukenttää yli perinteiksi muodostuneiden toimintamallien ja tuomme palvelukehitykseen järjestelmällisen toimintaotteemme. Meillä on hyvät suhteet yritysmaailmaan ja rahoittajiin – ideoiden kestävyyttä voidaan happotestata myös verkostossamme. Autamme kokoamaan yhteen toteutuksen edellyttämän osaamisen ja viemme kehitysprojektin tai -hankkeen onnistuneesti läpi soveltaen useissa asiakascaseissa koeteltua projektinjohtamismenetelmäämme. Ulkopuolisina kykenemme toimimaan puolueettomana veturina ja varmistamme asioiden edistymisen. Intohimonamme on viedä projektit maaliin asti – vasta kassavirta punnitsee idean hyvyyden.

Tutustu asiakkaidemme kanssa rakentamiimme konsepteihin.

Wedon palvelut kattavat koko kehityskaaren.

Hyvin teroitetut liiketoimintakonseptit tuovat euroja nopeammin ja enemmän kuin teroittamattomat.
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .