.
   
   
. . .
 

Kilpailuetujen lähteiltä markkinoiden parhaalle pelipaikalle.

Yrityksen markkina-asema määrittää tuloksentekomahdollisuudet. Oman aseman parantaminen edellyttää sekä joustavuutta että syvällistä ymmärrystä kestävämpien kilpailuetujen lähteistä.

Perinteisesti strategian laadinta perustuu yrityksen resurssien asettamiin vahvuuksiin ja markkinoiden tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Näin tietenkin pitää ollakin. Usein nykyisiin palveluihin kapseloituminen toimii myös tehokkaana uudistumisen rajoitteena.

Asiakastarpeiden palveleminen on minkä tahansa yrityksen elämäntehtävä. Tiedämme, että suurimmat strategiset mahdollisuudet löydetään ymmärtämällä yrityksen asiakkaan prosessit ja tulevaisuuden tarpeet. Asiakkaiden toiminnan kehittyessä parhaat palvelukonseptit joustavat jopa ennakoivasti. Aktiivinen ote asiakasrajapinnassa on paras tapa varmistaa yrityksen palvelukyky myös tulevaisuudessa.

Yrityksen asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden palveluprosesseja tarkastelemalla on usein löydetty aivan uudenlaisia palvelumahdollisuuksia - joko yhteistyön mahdollistamia uusia markkinoita tai asiakasyrityksellemme uudenlaisia palveluideoita. Aina ei ole järkevintä kilpailla markkinoilla yksin kaikkia muita vastaan. Kestävän kilpailuedun saavuttamiseksi tarvitaan usein paitsi asiakkaan niin myös muiden kumppaneiden strategioihin integroitunutta näkemystä. Etenkin kansainvälisillä markkinoilla on turvallisinta kilpailla ja toimia yhdessä luotetun ja samaa päämäärää varten työskentelevän verkoston kanssa.

Ammattilaisemme kaivautuvat kanssanne kilpailuedun lähteille. Yhdessä yrityksenne omien osaajien kanssa rakennamme pelipaikan, joka mahdollistaa markkinamyllerrykset kestävien ja aitojen kilpailuetujen luomisen.

Toiminnallista strateginen kehityspolku

Strategia on parhaimmillaan organisaatiota aidosti ohjaava työkalu, ei vuosittaisen strategiakierroksen jälkeen kehitysjohdon salkussa pölyttyvä dokumentti. Strategia tulisi nähdä jatkuvana ja ennen kaikkea strategian tulevia toteuttajia, yrityksen avainhenkilöstöä, sitouttavana muutosprosessina.

Toimintaympäristön muutoksen nopeutuminen tarkoittaa myös strategioiden toiminnallistamiseen käytettävissä olevan ajan lyhenemistä. Tehdään strategiastanne toimintaa aidosti ohjaava ja johtamista helpottava työkalu!
Yrityksen ohjaaminen kohden strategista tahtotilaa edellyttää pitkän aikavälin kilpailuetujen tiedostamista sekä henkilöstön ja ydinkumppaneiden sitoutumista valittuun polkuun.
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .