.
   
   
. . .
 

Kilpailevien yritysten yhteistyötä asiakkaiden eduksi

Wedo Consulting Oy:n aloitteesta viisi tulostusyritystä – Monikko Oy, Sokkeli Oy, Kopio Niini Oy, Jäljentämö Jokela Oy ja Valopaino Oy – käynnistivät strategisen yhteistyön. Yhteisvoimin kehitettiin tulostusyritysten asiakasyrityksiä varten yhtenäinen ja helppokäyttöinen tulostustöiden tilaus- ja asiakaspalvelukanava – PrintITNow:n.

Pitkäjänteinen yhteistyö on palkinnut perheyrityksiä monin tavoin – tilausten käsittely tulostusyrityksissä on tehostunut ja asiakastyytyväisyys on kasvanut. PrintITNow –tilausjärjestelmää käyttää jo yli 3.000 arkkitehtiä, insinööriä, suunnittelijaa, kouluttajaa, mainostajaa, tiedottajaa, julkaisijaa ja viestintäalan ihmistä. Käyttäjät ovat järjestelmään erittäin tyytyväisiä.

Muiden tulostusyritysten kiinnostuksen herätessä perustettiin PrintITNow-osuuskunta. Osuuskunta mahdollistaa järjestelmän yhteisen jatkokehityksen sekä ja markkinoinnin.

”Wedon rooli on ollut erittäin merkittävä yhteistyön käynnistämisessä, ratkaisumallien suunnittelussa ja toteutuksessa, sovellustoimittajien kilpailuttamisessa, PIN-osuuskunnan perustamisessa ja ulkopuolisen rahoituksen hankkimisessa.” kertoo osuuskunnan puheenjohtaja, Antero Jukola.

Wedon tarjoama ulkoinen projektinjohto on mahdollistanut yhteisen, pitkäjänteisen kehitystoiminnan. "Lähdimme liikkeelle tulostusyritysasiakkaidemme asiakkaiden yhteisistä tarpeista. On hienoa, että tulostusyritykset ovat pystyneet tekemään strategisen tason yhteistyötä innovatiivisella ja hyvin verkostoituneella tavalla." sanoo Wedon liiketoimintakonsultti Toni Pieskä.

Tutustu PrintITNow -järjestelmään!

PIN Tietoyhteiskuntakeskuksen seminaarissa 2006
Osuuskunnan Puheenjohtaja, Antero Jukola
PrintITNow
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .